Zidarie din caramida

Zidărie din cărămidă

De-a lungul timpului, zidăria din cărămidă a jucat un rol important în cadrul construcțiilor ecologice și a design-ului sustenabil. Cu toate că acum cărămida tradițională este înlocuită cu BCA sau alte tipuri mai moderne de cărămidă, să nu uităm că a fost folosită ca material de construcție de mii de […] mai mult »

Zidarie din BCA

Zidărie din BCA

BCA-ul este un amestec realizat din ciment, agregate fine și un agent de dilatare care determină creșterea acestei compoziții în mod similar cu efectul drojdiei asupra aluatului de pâine. De fapt, acest tip de beton conține 80% aer. În fabricile de BCA, acest amestec este turnat și tăiat în unități […] mai mult »

Cum se zidește o casă

Întotdeauna ți-ai dorit să ai casa ta, construită exact după dorințele tale. Acum, ești mai aproape ca oricând de îndeplinirea visului tău, așa că încercăm să-ți venim în ajutor cu unele informații referitoare la acest subiect. Poate cea mai importantă întrebare în momentul în care te gândeşti să îţi construieşti […] mai mult »

Montarea pereților din cărămidă de sticlă

Pereții din sticlă reprezintă o opțiune pentru persoanele care doresc să aducă un plus de originalitate în amenajarea interioară a caselor lor. Pe lângă faptul că dau spațiului un aspect estetic deosebit, sticla asigură un bun transfer al luminii în casa ta. Avantajele folosirii cărămizilor din sticlă pentru amenajarea unui […] mai mult »

Pereți din cărămidă, sau din BCA?

Construirea unei case este  un moment important pentru viitorii locuitori. Principalele preocupări sunt legate de materialele utilizate, de durabilitatea lor în timp și proprietățile acestora. Având în vedere eforturile și resursele implicate pentru realizarea unui astfel de proiect, este normal ca fiecare să-și dorească ce este mai bun. Una dintre […] mai mult »