Cum se zidește o casă

Întotdeauna ți-ai dorit să ai casa ta, construită exact după dorințele tale. Acum, ești mai aproape ca oricând de îndeplinirea visului tău, așa că încercăm să-ți venim în ajutor cu unele informații referitoare la acest subiect. Poate cea mai importantă întrebare în momentul în care te gândeşti să îţi construieşti […] mai mult »

Montarea pereților din cărămidă de sticlă

Pereții din sticlă reprezintă o opțiune pentru persoanele care doresc să aducă un plus de originalitate în amenajarea interioară a caselor lor. Pe lângă faptul că dau spațiului un aspect estetic deosebit, sticla asigură un bun transfer al luminii în casa ta. Avantajele folosirii cărămizilor din sticlă pentru amenajarea unui […] mai mult »

Pereți din cărămidă, sau din BCA?

Construirea unei case este  un moment important pentru viitorii locuitori. Principalele preocupări sunt legate de materialele utilizate, de durabilitatea lor în timp și proprietățile acestora. Având în vedere eforturile și resursele implicate pentru realizarea unui astfel de proiect, este normal ca fiecare să-și dorească ce este mai bun. Una dintre […] mai mult »

Ce trebuie să știi despre execuția zidăriei

Zidirea este o etapă importantă în construcția casei. Indiferent de tipul structurii de rezistență a clădirii, etapele realizării zidăriei sunt aceleași. Dacă le cunoști, îți va fi mai ușor să urmărești calitatea execuției. Dacă ești nemulțumit, poți opri lucrările înainte să fie prea târziu. Te vei asigura, astfel, că zidurile […] mai mult »

Cum construiești un zid de piatră

În cazul în care dorești să construiești un zid de piatră, care să aducă o nouă înfățișare casei și grădinii tale, poți realiza acest lucru fără a depune un efort considerabil. Fie că este vorba de un zid despărțitor, sau de o construcție cu rol decorativ, urmează pașii de mai […] mai mult »