Cum să realizezi fundația casei?

Atunci când te gândești la o construcție nu ai cum să începi fără să iei în calcul modul în care vei realiza temelia sau mai exact fundația casei. Aceasta trebuie să fie într-atât de solidă încât să poată susține întreaga greutate a construcției și să fie foarte solidă. Modul de construcție a fundației necesită multă atenție – o mică greșeală putând determina surparea rezistenței construcției.

fundatieMultă atenție trebuie acordată terenului de fundare – acel volum de pământ pe care se va așeza casa respectivă și care trebuie să fie atât de sigur încât să reziste în fața alunecărilor de teren și în fața cutremurelor. Ca atare, mai înainte de a trece la construcția fundației trebuie să analizați bine specificul locului și riscul de surpare a terenului respectiv. Abia mai apoi puteți să vă preocupați de restul etapelor constructive.

Acum – Ofertă la scule și unelte pentru construcții pe eMag.ro

CONTINUARE – Vezi care este adâncimea potrivită a unei fundații!


Pages: 1 2 3 4

One Response to “Cum să realizezi fundația casei?”

Read below or add a comment...

  1. mathe says:

    Este interesant descrierea.
    Parerea mea este ca ati uitat cu totalitate, izolarea termica si hidroizolare a fundatiei sa vorbiti. Asa sa construit acum o mie de ani. Aztazi trebuie sa luati in calcul izolatia termica in primul rind si nu in ultimul, izolatia hydro. Daca intra apa in fundatie, obtineti o laca rece si umeda pe toata durata constructiei.

    trebuie sa reginditi sfaturile si sa reactualizati dupa cerintele din 2018.

Lasă un Comentariu...

*