4 motive pentru care ar trebui să îți cumperi mobila online

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dacă nu ai făcut până acum cumpărături de mobilă online, poate că acesta este cel mai bun moment să începi! Tot mai mulți români aleg să comande acasă articole de mobilier din ofertele magazinelor online, mai ales în ultima perioadă, când prezența într-un showroom a fost exclusă de pe lista activităților uzuale. Cei care sunt obișnuiți să facă cumpărături online de mobilă cunosc cele mai importante patru secrete ale acestei activități. Află-le și tu din rândurile următoare!

1. Nu e nevoie să ieși din casă

Să scoatem pentru câteva momente din discuție situația excepțională în care ne aflăm cu toții, cea a pandemiei. Chiar și după ce aceasta se va încheia, drumul până la un magazin de mobilă s-ar putea să fie ușor incomod. În primul rând pentru pregătirile pe care ar trebui să le faci înainte de a ieși din casă, mai apoi din cauza programului fix pe care toate showroom-urile îl au. Cu ochii mereu pe ceas, blocat în trafic, s-ar putea să ajungi în fața magazinului de mobilă după ce acesta și-a închis porțile. Cum ar fi, însă, să poți cumpăra tot ce ai nevoie pentru casă stând pe canapea, în pijamale, la orice oră din zi sau din noapte? Pentru că exact asta vei face, dacă vei alege să comanzi online mobilă.

În plus, vei fi sigur că articolele cumpărate se vor potrivi perfect în locuință, pentru că vei putea măsura în timp real fiecare spațiu pe care îl ai la dispoziție chiar înainte de a plasa comanda.

2. Nu vei cumpăra lucruri de care nu ai nevoie

Visai de mult timp la mobilierul din lemn masiv cu design modern care acum e la reducere în magazin și ai ajuns în showroom pentru a-l cumpăra? Înseamnă că îl vei achita și vei pleca cu el acasă. Cu el și alte câteva articole de care nu aveai neapărată nevoie, dar care te-au ademenit fie cu poziționarea lor strategică din magazin, fie cu oferta de preț care părea irezistibilă. Comandând mobila online nu te vei lăsa tentat nici de aspectul altor articole, nici de insistențele reprezentanților magazinului, care, fie vorba între noi, pot fi destul de convingători atunci când intră în contact cu tine sau cu alți cumpărători.

3. Vei economisi bani

Cumpărăturile online de orice fel, dar mai ales cele de mobilier, sunt perfecte pentru cei care vor să economisească bani. Principiul e unul foarte simplu – platformele online îți oferă posibilitatea de a urmări reducerile prin simpla adăugare în coșul virtual de cumpărături a articolelor preferate sau pe o listă de produse favorite și urmărirea discounturilor. Poți profita de prețuri incredibil de avantajoase dacă aștepți ca produsele care te interesează să se ieftinească, informație pe care o poți obține și dacă te înscrii la newsletterul săptămânal pe care cele mai multe siteuri îl au.

Totodată, te poți bucura de prețuri mici dacă alegi să cumperi articolele de care ai nevoie de la categoria produselor resigilate.

4. Vei profita de livrarea la domiciliu

Cât de comod poate fi să alegi tot ce-ți place, să plasezi comanda și să aștepți, în intimitatea casei tale, ca produsele preferate să îți fie livrate? Îți spunem noi – foarte! Vei scăpa de grija transportului, care, în cazul mobilierului, s-ar putea să fie destul de incomod. Iar veștile bune nu se opresc aici, pentru că majoritatea magazinelor oferă serviciul de transport gratuit dacă atingi sau depășești un anumit prag al cumpărăturilor.

Cât de simplu și comod este să-ți mobilezi toată casa direct de pe telefon sau de pe un laptop, fără să ieși din casă!

sursa foto: https://www.pexels.com/photo/working-macbook-computer-keyboard-34577/

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *