Invelitoarea acoperisului

Învelitoarea acoperișului

Există mai multe tipuri de învelitori pentru acoperiș dar, în funcție de materialul utilizat, cel mai des întâlnite sunt cele din: țiglă metalică, țiglă ceramică, țiglă din beton. Avantajul folosirii țiglei ceramice la învelirea acoperișului este că asigură o rezistență extrem de mare și are un aspect foarte placut dar […] mai mult »

Acoperiş înclinat sau terasă

Decizia legată de tipul de acoperiş pe care ni-l dorim pentru casa noastră, ar trebui luată încă de la începutul demarării lucrării de construcţie. Echipa care se ocupă de ridicarea construcţiei va avea nevoie de acestă informaţie pentru a putea realiza un proiect corect, o listă estimativă  a costurilor şi, […] mai mult »

Învelitorile potrivite pentru un acoperiș în pantă

Alegerea învelitorilor potrivite pentru acoperișul tău poate fi o misiune dificilă în condițiile în care pe piață există atâtea variante de luat în calcul. Începând de la învelitorile clasice precum țiglele ceramice și până la variantele moderne precum țiglele din plastic sau fibrociment, fiecare merită luată în considerare în alegerea […] mai mult »